Fakturaarkiv

Arkivet finner du ved å klikke på Fakturaer i venstre meny.

Arkivet viser alle faktura som er sendt i ønsket år (inneværende år foreslås). Arkivet viser en linje pr. faktura. Du kan velge mellom å se alle faktura (default) eller kun ikke-betalte (åpne) faktura (Vis kun åpne, til høyre i skjermen).

Ønsker du å se alle fakturalinjer, velger du Fakturatransaksjoner.

Kolonner/sortering

Du kan selv velge hvilke kolonner du ønsker å vise. Klikk på Kolonner over kolonneoverskriften og kryss av de du ønsker. I tillegg kan du sortere og filtrere innenfor hver kolonne ved å klikke på "trakten" i kolonneoverskriften.

Innbetalinger

Du kan enten velge å få innbetalingene automatisk oppdatert fra regnskapsbyrået eller krysse av for innbetalinger selv. Regnskapsfører må krysse av for ønsket metode under Byrå.

Har du valgt å merke fakturaene som betalt selv, får du tilgang til en ekstra kolonne for å krysse av betalte faktura.

Fra fakturaarkivet kan du:

• åpne fakturaene i PDF-format
  • se på eventuelle vedlegg (V)

Benytt "knappen" til høyre på hver linje for å:

• sende faktura på nytt - denne er ikke mulig dersom fakturaen er sendt til AutoInvoice.
  • kreditere en faktura
  • duplisere (kopiere) en faktura

S

Dersom du velger å sende en faktura på nytt, foreslås kundens e-postadresse som du kan endre om ønskelig. I tillegg kan du skrive en melding som følger e-posten.

Visma AutoInvoice

Dersom du benytter Visma AutoInvoice og elektronisk fakturering, vil en kolonne i Fakturaarkivet vise hvordan fakturaen ble levert.

Alternativene er:

I behandling hos AutoInvoice
Sendt med e-post til kunde
Sendt elektronisk til kunde
Sendt pr post til kunde
Vellykket forsendelse. Sendemåte ukjent.

E-post til kunde feilet

Elektronisk faktura feilet
Sendt faktura pr post feilet
Feil hos AutoInvoice
Oppdaterer status fra AutoInvoice. Vent.
Ikke overført AutoInvoice. Prøv igjen.